Hotel Putra Kuala Lumpur - bilik hotel yang mudah and baik Golden Triangle

  • Location: Golden Triangle, Kuala Lumpur, Malaysia

RM120

Hotel Putra KL

http://hotelputrakl.wordpress.com/

Terletak di Kuala Lumpur, Hotel Putra KL berada di Jalan Tun Razak, dalam jarak 5-minit pemanduan dari Menara Berkembar Petronas dan Bukit Bintang. Hotel ini menawarkan sebuah restoran, tempat letak kenderaan percuma dan bilik-bilik dengan internet percuma.

Hotel Putra Kuala Lumpur berada dalam jarak 5 minit berjalan kaki dari Istana Budaya dan Balai Seni Lukis Negara. Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur terletak 30 minit pemanduan dari hotel ini.

Bilik-bilik berhawa dingin di Putra serba lengkap dengan TV dan bar mini. Setiap bilik dilengkapi dengan bilik mandi en suite dengan kemudahan pancuran mandian air panas dan peralatan mandi.

Hotel ini mempunyai meja penyambut tamu 24-jam dan menyediakan perkhidmatan penyewaan kereta. Perkhidmatan dobi dan cucian kering disediakan berdasarkan pada permintaan.

Restoran di Putra Kuala Lumpur menyajikan pilihan hidangan tempatan dan antarabangsa yang lazat. Snek ringan dan minuman yang menyegarkan juga ditawarkan.

Kami bertutur bahasa anda! Bilik di Hotel: 103

Kemudahan di Hotel Putra Kuala Lumpur
Internet Percuma! Internet berwayar boleh didapati di seluruh hotel dan ia adalah percuma.
Tempat Letak Kenderaan Percuma! Tempat meletak kenderaan persendirian percuma boleh didapati di lokasi (tempahan tidak diperlukan).

Perkhidmatan
Perkhidmatan Bilik, Ulang-alik Lapangan Terbang, Penyewaan Kereta, Meja Penyambut Tamu 24/7, ATM/Mesin Wang Tunai di lokasi, Perkhidmatan Dobi, Cucian Kering, Kemudahan Mesyuarat/Jamuan, Perkhidmatan Faks/Fotokopi

Umum
Surat khabar, Peti Deposit Keselamatan, Bilik Bebas-Rokok, Bilik/Kemudahan untuk Tetamu Kurang Upaya, Bebas-rokok di semua kawasan, Penyaman udara
Kakitangan bertutur dalam Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris

http://hotelputrakl.wordpress.com/

Address: 149, Jalan Tun RazaK, 50050 Kuala Lumpur, Malaysia, Golden Triangle, Kuala Lumpur

Send me a message

Published date: April 26, 2014

Related listings

Useful information

  • Avoid scams by acting locally, face-to-face
  • Never pay with any kind of Bank Transfer services
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"
Top